Högklackade skor

Vi älskar högklackade skor!

Välj bland ett stort utbud av modeller och färger av våra högklackade skor. Vi tar in nyheter väldigt ofta, nästan varje vecka hittar du nya klackskor online. Välkommen!

40 produkter | Visa per sida: 36 72 108

Marilyn, Carrie & Högklackade Skor!

Marilyn Monroe har uttryckt känslan av att bära ett par nya klackskor på ett bra sätt: ”I don´t know who invented high heels, but all women owe him a lot”. Med ett par höga klackar till de slitna jeansen känner man sig både vacker och rakryggad. Att bära ett par heels gör underverk för ens hållning. Men det kräver lite övning för att kunna skrida fram snyggt i ett par 12 cm klackar! Det finns många bra citat av vackra kvinnor som bär sina stilettklackar som om de aldrig gjort något annat, dessutom matchade med fantastiska outfits. En av dessa ikoner är karaktären Carrie Bradshaw från serien och filmerna Sex And The City: ”I´m not afraid of heights, have you seen my shoes?”. Har du samma passion för snygga klackskor som Carrie Bradshaw? Då kan du botanisera bland alla snygga högklackade skor online här på have2have.se!

Här kan du köpa dina heels i de flesta färger. Söker du ett par klassiska klackskor att bära till din svarta kostym? Eller ska du på fest i helgen och vill glittra mest av alla? Välj från det stora sortimentet av högklackade skor online i silver och guld, med paljetter eller strass. I sortimentet hittar du både de tunnaste stilettklackarna och de maffigaste platåsulorna. Du kommer alltid att kunna shoppa dina klackar från det fräschaste och trendigaste sortimentet av high heels, från oss på have2have.se. Du får alltid bra priser eftersom de klackskor vi köper in är den bästa kombinationen av pris, trend och kvalitet. Vi ger dig också 30 dagar öppet köp, alltid snabba leveranser och fri frakt! Välkommen!