Press- och Bloggservice

Have2Have.se ´s press- och bloggservice

Vi lånar gärna ut högupplösta bilder (300 ppi) till press och bloggar, på våra skor och väskor. Det enda kravet vi har är att det anges att bilderna kommer från have2have.com.

Använder du bilderna på nätet ska det finnas en länk direkt till artikeln och/eller till sidan (www.have2have.com).

Gör så här för att ladda ner pressbilder: vid varje artikel finns det en länk under all informatiom om produkten, klicka på "Ladda ned pressbild" så får du de bilder vi har för direkt nedladdning. Skulle du behöva bilder i annat format än de som finns där är du välkommen att höra av dig till info@have2have.se eller tfn 08/6300875.

Gör så här för att ladda ner bilder till din blogg: för varje produkt finns en länk under all information om produkten, klicka på "Blogga" och klistra in länken i din blogg. Då ska bilden och länken komma upp på din blogg.

Vill du låna produkter för ex egen fotografering går det i de allra flest fall bra. Även här är det enda kravet att det anges att produkterna kommer från have2have.com.

Vill du låna skor och väskor för egen fotografering är du välkommen att maila info@have2have.se eller ringa +46 8 630 08 75.